Čokoláda hořká NOIR 72, 250 g
katalogové číslo: | COK-17012 |
věrnostní body: | 1 |
cena: | 62,00 Kč |
Hmotnost: | 250 g |
Cena za 1000 g: | 248,00 Kč |
Čokoláda hořká NOIR 72, 250 g
Hořká čokoláda 72% je vhodná k modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek.
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin (E322), aroma
- Alergeny: sója
- Země původu: Holandsko
- Skladování: Skladujte v suchu
- Použití: modelování, potahování, plnění, polévání, výroba pralinek
- Temperace: Čokoládu zahřejeme maximálně na teplotu 50°C a necháme rozpustit. Odebereme 2/3 hmoty a ochladíme ji na teplotu 28°C. Pak přidáme zbytek rozpuštěné čokolády, průběžně hmotu mícháme a znovu zahřejeme na pracovní teplotu 31 - 32°C.
- Výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: | 2407 kJ / 576 kcal |
Tuky | 44,7 g |
|
27,8 g |
Sacharidy | 33,4 g |
|
27,8 g |
Vláknina | 10,6 g |
Bílkoviny | 8,1 g |
Soli | 0 g |